logo dordogne-vakantie.nl
TOERTOCHTEN
Vallei van Vézère
Dordogne -Vézère
Hart van Tradities
Tuinen
Prehistorie - Beune
Bastides
Voor de kleintjes
Vallei Dordogne
autorijden toerritten dordogne

TOCHT LANGS TUINEN

3 TOCHTEN UIT SARLAT

Hieronder vindt u drie tochten met als thema Tuinen. Alle drie de tochten vertrekken uit Sarlat.

Tocht 1

Neem de D704 in de richting van Cahors en Carsac. Volg de borden Grolejac vanaf Carsac. Hier vindt u de Jardins d' eau (waterplanten).
Vervolg de tocht in de richting van Vitrac en neem de D47 tot aan Saint Cybranet met de Jardins de l'Albarède.
Weer terug neemt u de D57 in de richting van Castelnaud en Vézac. In Vézac kunt u wandelen in de Jardin suspendu de Marquessac. Vooral het uitzicht is er schitterend.
Aan het einde van deze tocht neemt u de D703 in de richting van la Roque Gageac om er de Jardins de la ferme fleurie te bezoeken

Tocht 2

Deze tocht begint net als tocht 1, neem de D704 in de richting van Cahors en Carsac. Volg de borden Grolejac vanaf Carsac. Hier vindt u de Jardins d' eau (waterplanten). Keert u daarna terug naar Carsac en vervolgt u daarna uw tocht in de richting van Carlux, waar u de Jardins de Cadiot vindt (vele soorten rozen uit vroegere tijden).
Na deze tuin kunt u de richting Prats de Carlux en Eyrignac volgen. Hier vindt u de beroemde Jardins du manoir d'Eyrignac.
Vanuit Eyrignac vervolgt u deze tocht in de richting van Salignac via de D60, onderweg slaat u af en neemt u de D704 in de richitng van Hautefort. Bezoekt u de tuinen van het kasteel van Hautefort.
Na het bezoek aan Hautefort kunt u deze tuinentocht besluiten met een bezoek aan de Jardins de l'Imaginaire in Terasson.

Tocht 3

Neemt u de D57 naar Bergerac. Bij Vézac kunt u een wandeling maken in de Jardin suspendu de Maquessac met het prachrige uitzicht.
Vervolg daarna uw tocht op de D703 tot Le Buisson de Cadouin. Hier vindt u de Jardins de Planbuisson.
Vervolg de tocht over de D31 naar Saint Chamassy en Le Bugue waar u de Jardin d'Arborie vindt. U kunt terug keren naar Sarlat via Les Eyzies.

 

tuinentocht 

 

© Copyright Dordogne-vakantie.nl